"Благодарим Ви, че проявихте интерес за ползване на on-line системата за поръчки на компютри, периферия и компоненти на фирма Глобъл Систем Сълюшън ООД.


За да направите поръчка е необходимо да извършите следните действия:


1. Регистрация - избирате "Регистрация", след което попълвате данните си в регистрационната форма. Задължителните полета, които трябва да попълните са обозначени с *. Желателно е да попълните и другите данни, които не са обозначени с *, като те ще са ни необходими за автоматизираното издаване на всички документи (фактури, гарананционни карти, протоколи и т.н.).


2. Вход в системата - Избирате "Вход" и въвеждате своето потребителско име и парола, след което натиска бутона "Enter" или избирате с мишката "Вход".


3. След т.2, вие успешно сте влезли в системата за поръчки и на екрана изписва "Списъкът с поръчки е празен! ", а в горния ляв ъгъл изписва Изход | Профил: "User Name".


4. Поръчките може да направите от раздел "Настолни компютри" , "Notebooks" след натискане на "Поръчай" под лентата с описанието или от бутона поръчай в подробното описание на артикула или от иконата с кошничката в раздел "Ценова листа".


5. След вашия избор се появява прозорец за потвърждение и след това в кошницата в горния десен ъгъл се увеличава броя на артикулите.


6. За да изпратите поръчката избирате с мишката надписа пред кошничката в горния десен ъгъл.


7. Отваря се екран с вашата поръчка , проверявате дали всичко е наред и натискате бутона "Поръчай", след което излиза надпис "Заявката беше записана успешно!" и с това Вашата поръчка е приета.След като изпратите поръчката си наш служител ще се свърже с вас и ще уточни начина на доставка и плащане.


Поръчката за град София се извършва с транспорт на фирмата и е за наша сметка, когато поръчката е над 200 лв., като при доставката се заплаща дължимата сума. При положение, че поръчката е под 200 лв. се заплаща такса доставка - 12 лв.


За доставки за страната , които са над 500 лв. доставката е за наша сметка - заплаща се 1% за наложения платеж и стоката се заплаща при доставка на служителя на куриерската служба.


За доставки за страната под 500 лв. транспортните разходи се заплащат от получателя + 1% от стойността на стоката за наложения платеж , като цената за доставка е в зависимост от зоната в която се намирате и теглото на стоката.Връщане на стока


Съгласно Закона за защита на потребителите с последно изм. ДВ. бр. 23 от 27 март 2009г. потребителят има право да се откаже от сключения договор от разстояние в срок от 7 работни дни при условията уредени с този закон.Извадка от Закона за защита на потребителите с последно изм. ДВ. бр. 23 от 27 март 2009г.


Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на:


1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки;


2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги.


...


(6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.


(7) Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.


© 1998-2021 Global System Solutions Ltd.